مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شرکت تعاونی

مبلغی طلبکار شرکت تعاونی مسکن ....... که مربوط به پروژه ساخت خانه های مسکن مهر بوده دارم . اختیارات مدیران این شرکت از سال 95 منقضی شده و با توجه به اینکه این شرکت بعد از اتمام مسکن مهر فعالیتی ندارد چگونه میتوان از مراجع قانونی در خصوص طلبم شکایت کنم چه کسی دراین باید پاسخگو باشد مدیران زمان ساخت یا اخرین مدیرانی که تاریخ اختیاراتشان منقضی شده ؟

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام از طریق سایت ثبت شرکت‌ها مدیران را مشخص کرده و میتوانید به راحتی دید که شرکت منقضی شده یا همچنان پابرجاست.میتوانید شکایت خود را علیه شرکت تعاونی و مدیران مطرح کرد