مشاوره حقوقی رایگان - سهم دهیاری

با سلام بنده در شهر جدید علوی یکی از روستاهای بندر خمیر هرمزگان به عنوان دهیار زندگی میکنم،به خاطر جمعیت کم حدود 170 نفر به اسم روستا ثبت شده و دهیاری داره تفکیک و معاملات اراضی و املاک کلا دست شرکت عمران هستش، آیا سهمی از تفکیک یا معاملات یا تغییر کاربری به دهیاری تعلق می‌گیرد ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از مرجع ذیصلاح همچون بخشداری و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی پیگیری نمایید