مشاوره حقوقی رایگان - ارسال مستندات به پلیس فتا

سلام وقت بخیر
بنده حسابم رو توی پلیس فتا یک شهر که فاصلمون باهاش خیلی دوره به دلیل واریز پول کلاهبرداری شده به حسابم بستند و من الان میخوام که مدارک و مستنداتم که که کاملا مشخص میکنه من از این موضوع خبر نداشتم و فقط یک شخصی ازم خرید کرده و از اطلاعات بانکیم سواستفاده کرده رو به پلیس فتا بفرستم.
میخواستم بدونم به چه صورت میتونم مستنداتم رو برای اونا بفرستم؟
خواهش میکنم راهنماییم کنید چون خیلی نگرانم و همچنین بهم گفتند که احضاریه دادگاه برام میاد و همین نگرانیم رو بیشتر کرد.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
منتظر احضاریه دادسرا باشید در ثنا هم ثبت نام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید حتما حضوری به پلیس فتا مراجعه نمایید و مدارک خود را ارائه بدهید و درخواست رفع توقیف حساب را نمایید