مشاوره حقوقی رایگان - کسر از حساب بانکی به دستور قوه قضاییه بدون اطلاع

با سلام و تشکر ، بنده مستاجر هستم در یک ساختمان 7 واحدی، همسایه بالایی من از بنده و 6 واحد دیگر شکایت کرده بابت خسارت واحد خودش که بخاطر سهل انگاری خودش در ایزوگام نکردن پشت بام به وجود امده و بانک از حساب مشترک من و همسرم بابت مبلغ کل خسارت کسر کرده توسط نامه ای که از قوه قضاییه ارسال شده و این درحالیست که نه نامه ای و نه تماسی به من شده بود و نه در ثنای من پیغامی وجود داره، میشه راهنمایی کنین چرا از من ک مستاجر هستم و مالک شخص دیگریست باید کل خسارت تمامی واحدها کسر بشه اونم بدون اطلاع من و چجوری میشه از این طرف شکایت کرد چون حتی خرابی واحدش سقف واحد من را هم خراب کرده.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
احتمالا ابتدا درخواست تامین خواسته کرده است یا کد ملی شما را نداشته و حکم غیابی صادر شده است در هر حال باید حضوری مراجعه کنید