مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام وقت بخیر. پسر من 3سالشه و پدرش اسمش رو علی گذاشته ولی هیچکس نمیدونه و همه پرهام صداش میکنن. اسم پدر من و پدر همسرم هم علی هست و من دوست ندارم پسرم 2 اسمه و هم نام پدربزرگ هاش باشه .. آیا میشه اسم علی رو به پرهام تغییر داد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تخت شرایطی امکان دارد می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما باید ابتدا در اداره ثبت درخواست خود را مطرح نمایید و در صورت عدم موافقت ، باید در دادگاه دادخواست تغییر نام را مطرح نمایید
ولی شما باید دلیل داشته باشید و

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

شما بایستی ابتدا به اداره ثبت مراجعه و درخواست خود را پیشنهاد دهید در صورت عدم موافقت باید دادخواست تغییر نام به دادگاه تقدیم نمایید