مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد ساخت و نصب کابینت

باسلام وعرض ادب.من کابینت کار هستم.درخردادماه قرارداد ساخت و نصب یک واحدکابینت های گلاس ترک رو در2برگ باآقایی بستم‌. برگه قراردادم قانونی وحق وحقوق دوطرف روبطور عادلانه تعریف وتنظیم کرده.در قرارداد من فروشنده وطرف مقابل خریدار معرفی شدیم‌.نحوه پرداخت وجه طی سه فقره چک انجام شدکه چک اول بعنوان بیعانه نقدی برای فردای روز انعقادقرارداد داده شدوچک دوم بتاریخ یکماه بعد وچک سوم بتاریخ 50روزبعد از انعقاد قراردادکه تقریبا میشد10تا15 روزبعدازتحویل کابینت...
مبلغ کل50میلیون تومن.شروع کارهمزمان باپایان گچ کاری که ازطرف خریداربه فروشنده اعلام گردد3/24تاریخ انعقادقرارداد3/25تاریخ اولین چک مبلغ25میلیون نصف بعنوان بیعانه که باتاخیرسه روزپاس شد.چک دوم4/20به مبلغ15میلیون تومن که درتاریخ پاس نشدوبعداز13روزکاری مبلغ10تومن روپرداخت کردن وگفتن یه هفته دیگه5تومن باقی مونده روپرداخت میکنن وخواستن برای رفع سوء کردن چک روبهشون بدم.چون آشنازبودن چک رودادم وبعدازیک هفته 5تومن روندادن وگفتن گچ کاری تموم شده بیابرای نصب،گفتم شما5تومن رو واریزنکردید.گفتن من35تومن دادم اماهنوز کابینتی ندیدم که5تومن دیگه روبدم.درضمن چک سوم که بتاریخ5/10بودبه مبلغ10 تومن روهم همزمان باچک برگشتی بهشون دادم که مثلا بعدازیک هفته 15میلیون رونقدا پرداخت کنن.گفتن5تومن رواعتمادنمیکنم بدم چون کابینتی ندیدم..گفتم من به شرکتی که ورق خریدم بدهکارم بابت15تومن چک شما وهروقت5تومن رو دادیدمن شروع به نصب میکنم.تاریخ6/23 مبلغ5تومن رو واریز کردن وقرار شد بدنه ها رونصب کنم وتاتاریخ7/10مبلغ5تومن نقدا پرداخت کنن ومن بعدش درهای کابینت رونصب کنم و5تومن باقی مونده رویه چک یکماه بدن تاصفحه ها رو نصب کنم وتمام..من تاریخ7/7بدنه هارونصب کردم وتاریخ7/10مبلغ5تومن واریزنشد7/12 تماس جواب داده نشدتا7/20که گفتن پولی پرداخت نمیکنم تاکابینتم روتمام کنین وبعدیکجا 10تومن روچک بدم..
گفتم این مبلغ برای خرید یراق وصفحه است شما2میلیون نقدا بین و8تومن چک یکماه بعد.اگرکارتون تمام نشد ظرف12روزکاری چکتون روپاس نکنین و رسیدهم میدم..اما کاربرعکس شدو گفتن اعتماد نمیکنم!!طبق قرارداد چک ایشون پاس نشدو واقعا بمن ضرر زدن ..‌من بایدچکشون روقبول نکنم چون چک داده شده برگشت خوردوبدون توجه به برگشت خوردن10تومنش رو13روزبعدو5تومن رو61روزبعد دادن..اگرچک رو نمیدادم که رفع سوء کنن61روزچک برگشتی دست من بود وچک5/10هم روی اون برگشت میخورد...در قرارداد بندی تنظیم شده که خریدار اگروجه چک روپرداخت نکنه 1میلیون بابت خسارت بایدپرداخت کنه..چک دوم دردومرحله بافاصله61روزپرداخت شده،...حالا تهدیدبه شکایت کردن..از لحاظ حقوقی حق باکی هستش؟؟؟البته من اصلا قصد شکایت ندارم و فقط میخوام کارشون روتمام کنم وتحویل بدم
لازم به ذکره قیمت کل کار من درتاریخ انعقاد قراردادبا 8میلیون تخفیف مبلغ50میلیون نوشته شده.یعنی قیمت واقعی کابینت درزمان انعقادقرارداد58تا60میلیون بوده...
ممنون از راهنماییتون...امیدوارم همیشه سالم وسلامت باشید.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای راهنمایی و مشاوره به جهت طولانی بودن سوال لطف کنید تماس بگیرید.