مشاوره حقوقی رایگان - تمدید اجاره در دوران کرونا

سلام ووقت بخیر خدمت وکلای عزیز و ممنون از پاسخهای کامل و سریعتون
بنده مستاجر یک واحد اپارتمان در مشهد هستم ، حدودا 3 ماه است ک قرارداد اجاره من تمام شده و با استناد به مصوبه کرونا 20 درصد افزایش اجاره بها را اضافه کرده و پرداخت نموده ام اما اکنون صاحبخانه که خانم هستن و ساکن شهرستان و همسرشان انجا منزل از خودشان دارند از من شکایت کرده و وکیل گرفته اند و خواهان تخلیه منزل و گرفتن خسارات و هزینه دادرسی و وکیل کرده اند، ضمنا من زن سرپرست خانوار هستم و علیرغم تمام مشکلات اقتصادی اجاره ها را بموقع پرداخت کرده و همسایه ها هم بسیار راضی هستند ، حالا من باید چه اقدامی انجام دهم ؟ 7/28 وقت حضور من در شورای حل اختلاف و رسیدگی به پرونده است، اظهارنامه یا لایحه تاثیری دارد یا نیازی نیست؟ ایا میتواند هزینه وکیل را از من مطالبه کند؟ ممنون از راهنمایی شمابزرگواران

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

بستگی به مدت تمدیداجاره نامه دارد اینکه مدت زمان تمدیداجاره هم به پایان رسیده که ایشان درخواست تخلیه نموده اند،؟
درصورت جواب مثبت بله ایشان می توانند حکم تخلیه ومطالبه خسارات رابخواهند
البته شرح شرایطتان به اعضای شورادرجهت درخواست همراهی بیشترازموجرکمکتان میشود