مشاوره حقوقی رایگان - تمدید اجاره ملک فروخته شده

با سلام اینجانب ملک خود را در تاریخ 99/6/16 فروختم و از خریدار 5 ماه برای تخلیه در قبال مبلغی به عنوان رهن وقت گرفتم ولی بدلیل اینکه خانه ای که من پیش خرید کردم اماده نشد دو ماه دیگر از خریدار وقت گرفتم که الان موعد آن رسیده اما خانه من هنوز آماده نشده و یک ماه دیگر کار دارد حالا مالک برای این یک ماه مبلغ 9 میلیون به علاوه پول رهن که مبلغ 110 میلیون است را میخواهد .
ایا قرارداد ما به قضیه تمدید خودکار کرونا میخورد یا ایشون میتواند حکم تخلیه فوری بگیرد

پاسخ ها :

سعید مریم عالمی

سعید مریم عالمی :

استان :

با سلام در صور تیکه شما با ایشان قرار داد ندارید ایشان می تواند درخواست دستور تخلیه به این شرط که خودش نیاز داشته باشد بگیرد