یعنی اظهارنامه بدم یالازم نیست؟ ضمنا ایشان اجاره ماه قبل راکه من ابتدای ماه باافزایش 20 درصدی برایشان واریزکردم بحسابم باز گرداندند،الان نزدیک موعد مان دومست من دوباره اجاره هاراواریزکنم ؟ فقط اجاره ماه دوم را یا هردوماه راباهم؟ اگر دوباره بحسابم برگردانداظهارنامه پرکنم؟
با درود. اگر مدت اجاره تمام شده و با هم توافق نکنید و ایشان به شورا مراجعه کند باید تخلیه کنید و مصوبات ستاد هم به طور کامل اجرائی نیست و فقط در شورا با مستاجر کمی همراهی میکنند.
با سلام و ادب احترام سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده است، در صورتی که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید با من تماس بگیرید
سلام شما می توانید از خود دفاع کنید
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.