مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دفتر حقوقی

من برای ثبت شرکت به یک دفتر حقوقی رفتم و اونها بمن گفتند سه میلیون تومن بده تا شرکتت و ثبت کنیم و از صفر تا صد کار برعهده خودمون هست و ثبت روزنامه هم با خودمون هست در کل گفتن صفر تا صد کار با خودشونه و این سه میلیون تومن خیلی بیشتر از عرف ثبت شرکت هست چون ثبت شرکت رو با روزنامه 800 هزار تومن همه جا میدن که ما سه میلیون دادیم و نهایتا دوهفته طول میکشه کل پروسه الان نزدیک دوماه شده که هنوز شرکت رو ثبت اگهی نکرده و همچنین از متن قرارداد بین ما و خودشون هم بمن ندادن من فقط یه عکس از قرارداد دارم و بمن میگه من صفر تا صد دستمزدمو گفتم سه میلیون تومن .. ایا این کار و این مقدار دستمزد قانونیه و اینکه ایا برگه قرارداد بمن نداده کارش قانونیه ؟؟ و تو قرارداد ذکر شده بود که اگه شرکت به هردلیلی قابل ثبت نباشه باید کل پول رو عودت بده میتونم صبر کنم تا موعد اگهی ثبت روزنامه تموم بشه و اون وقت پول رو بگیرم ازش؟؟ یا شکایت کنم ازش که بمن گفته صفرتا صد مار و حالا میگه نه من نگفتم ؟؟ در کل چجوری میشه از یه دفتر حقوقی شکایت کرد؟؟ وای بحال روزی که موسسه حقوقی سر مردم کلاه بذاره ...نمیدونم چکار کنم .. هم سه ملیون گرفته هم میگه واسه اگهی هم باید پول بدین در صورتیکه ما واسه کل کار با اگهی این مبلغ دادیم و هزینه ثبت شرکت بدون اگهی تو ایران 350 تومن هست نه سه میلیون ..همش میگه خودتون دادین . خودش دفتر حقوقی داره من باید چکار کنم؟؟؟؟

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

در صورتی که موسسه حقوقی باشند از طریق کانون وکلا یا مرکز مشاوران قوه قضاییه شکایت کنید و در صپرتی که دفتر حقوقی نیستند به جرم تظاهر به وکالت از طریق دادگاه اقدام نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

همه موسسات اینچنینی موسسات حقوقی نیستند ثانیا چطور میشود شخصی قراردادی متعقد میکند و حاضر میشود که نسخه ثانی قرارداد را تحویل نگیرد در همه امور خدمات نرخ ها بین متولیان امور متفاوت است این شما هستید که ترجیح بلا مرجح داشتید و قیمت سه میلیون را پذیرفته اید به موسسات حقوقی چه ربطی دارد ?!