مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک خودرو

سلام خسته نباشید
ما سال 96یک خودرو خریدیم و بصورت قولنامه دستی تا الان هم تعویض پلاک نکردیم الان رفتیم برای تعویض پلاک چون موتور تعویض شده و شماره موتور قبلی رو روش دستکوب کردن و ما خبر نداشتیم چون خیلی مدت گذشته و قولنامه دستی داریم خودمون مقصر هستیم الان قرار شده بفرستن راهنمایی رانندگی و اگاهی ماهم نمیدونیم بریم یا نریم آیا امکان داره که موتور ماشین رو قیچی کنن یا فقط جریمه میکنن؟؟آیا ماشین رو میفرستن پارکینگ یا خیر؟؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
پس از کارشناسی جریمه تعلق می گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر نگران نباشید
و حتما به راهنمایی و رانندگی مراجعه نمایید
و خودرو توقیف نخواهد شد و راهنمایی و رانندگی
شما را فقط جریمه خواهد کرد و اجازه تعویض پلاک را به شما
خواهد داد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

در صورتی که مالکان وسایل‌نقلیه بدون اخذ مجوز اقدام به تعویض اتاق، موتور، شاسی و رنگ وسیله کنند و عدم کشف فساد در احراز اصالت قطعه تعویض شده نیز اثبات شود، فرد متخلف از سوی راهور به پلیس آگاهی ناجا معرفی می شود. سپس باید خودرو خود را به پارکینگ های مورد تایید ناجا منتقل کند. پس از این مرحله کارشناس پلیس آگاهی به محل پارک خودرو اعزام و اصالت قطعه را تایید می کند و جواب گزارش به پلیس راهور ناجا اعلام می شود.

نهایتا مالک از یک چهارم قیمت قطعه و رنگ تغییر یافته تا یک هشتم جریمه خواهد شد.