مشاوره حقوقی رایگان - تهدید ..توهین .. اغفال و وارد شدن به حریم خصوصی

باسلام شخصی ناشناس وارد حریم زندگیم شده به خانمم پیامهای گوناگونی داده .. تهدید کرده که باید از شوهرت طلاق بگیری و فلان و هم توهین کرده و اغفال . با وویس و تصاویر و متن میشه تهدید و توهین را ثابت نمود یا نه ... و یا چه عنوانی میشه بر علیه شخص خاطی شکایت کرد که باعث جدایی و طلاقم شده .... با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت برای خانم شما نیز مشکل پیش میاد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
قابل شکایت می باشد ولی برای هر دوطرف مشکل ساز خوهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله
شما میتوانید شکایت توهین و تهدید را مطرح نمایید و
و شکایت رابطه نامشروع
را مطرح کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر توهین و تهدید علیه همسرتان بوده خودش باید شکایت کند شما شاکی محسوب نمی شوید .
به جرم رابطه نامشروع حق شکایت دارید البته با ادله مثبت البته بعضی محاکم شوهر را شاکی خصوصی راجع به جرم رابطه نامشروع زوجه نمی دانند