مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد ربوی

با سلام
شخصی از بنده بابت قرار دادی 400 میلیونی تحت عنوان سرمایه جهت شراکت از بنده شکایت کرده
بنده هم توی دادگاه گفتم این قرار داد فیش واریز نداره
ایشان هم در جواب گفتن این قرارداد بابت سود های قبلی پول هایی بوده که پیش من داشته
این در حالیست که کلا مبلغ 100 میلیون برای بنده واریز داشتن که منم 100 میلیون واریزی براش داشتم

حالا توی دادگاه حقوقی دعوای ابطال قرارداد مبنی بر جهت نامشروع و ربوی بودن دادم
ایا این قضیه در دادگاه حقوقی برای بطلان قرارداد بررسی خواهد شد یا جنبه کیفری دارد؟
اگر به کارشناس مالی ارجاع بشه مشخص میشه که فیش واریزی برای من ندارن

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام باید قرارداد شما مطالعه کرد تا پاسخ صریح داده بشود