مشاوره حقوقی رایگان - داور در قرارداد

داور مرضی الطرفین به عمد به علت ذینفع بودن در پرونده مدت دو سال است از رای دادن خودداری می‌کنه و پرونده را به عمد طولانی کرده. اظهارنامه دادم که موضوع را حل کنه الان شش ماهه جواب نداده. قبل از اظهارنامه ها درخواست کتبی دادم الان انکار میکند البته شاهد دو نفر دارم
لطفاً اگر امکان هست کامل راهنمایی فرمایید.
سپاس از زحمات شما
اجرکم عندالله

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر داورتان ذینفع است درخواست دهید تا شخص دیگری تعیین شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر داورتان ذینفع است درخواست دهید تا شخص دیگری تعیین شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک و مستندات شما قابل بررسی و اظهار نظر دقیق می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به داور اظهارنامه ارسال کنید و سپس از طریق دادگاه اقدام کنید.