مشاوره حقوقی رایگان - داور در قرارداد تعهد خدمت

با سلام، اگر ضمیمه ی قرارداد کار، قراداد تعهد خدمت امضا بشه و سفته دریافت بشه بابت تعهد خدمت، و داور تو قرارداد یکی از مدیرای شرکت باشه و تو قرارداد ذکر شده باشه که کلیه ی خسارت هایی که به کارفرما زده بشه از طریق سفته ها اقدام میشه، اگه شخص بخواد زودتر از موعد قرارداد، استعفا بده میتونه و این که داور قرارداد میتونه به عنوان مثال رای بده که فرضا 200 میلیون خسارت زده شده به کارفرما و کارفرما اقدام کنه یا لازمه فرایند تو دادگاه پیگیری بشه؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر در قرارداد ذکر شده باشد که نظر داوری در هنگام بروز اختلافات قاطع دعوا می‌باشد نظر داوری الزام آور است اما تابع شرایط خاصی می‌باشد که با گفتن چند جمله به صورت کلی‌ نمی‌توان جزئیات تخصصی موضوع را بیان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که در قرارداد برای حل اختلاف به داور اشاره شده باشد دیگر آن موضوع به دادگاه ارجاع نخواهد شد مگر برای ابطال رای داور.