مشاوره حقوقی رایگان - ایست خدمتی و شرکت در آزمون قضاوت

سلام، بنده سال 98 به خدمت اعزام شدم به ارتش، در دوره آموزشی بر اثر رژه های طولانی مینیسک های زانو های پای چپ و راستم پاره شد و رباط هاacl هر دو زانو کش آورد, اجازه خروج از پادگان به بنده نمی دادند در اولین مرخصی روز برگ به متخصص مراجعه کردم با ام آر ای و عکس نتیجه را گفتند و اعلام کردند وضعیت مینیسک و زانوی چپ حاد است و افیوژن شدید دارد باید عمل کنی، من هم به یگان نرفتم و زانویم را عمل کردند مدارک را بردم برای کمیسیون پزشکی ارتش گفتند پارگی مینیسک دو زانو معاف است اما چون فوق لیسانس دارید معاف از خدمات رزمی میشید نامه را از کمیسیون گرفتم بردم پادگان فرمانده یگان با ارجاع به فرمانده گردان نامه مرا ترتیب. اثر ندادند و گفتند معاف از رزم در ارتش نداریم و باید مثل بقیه رژه و پست بدی، کمیسیون ارتش 6ماه مرخصی دادند که مدارک را ثبت کردم البته ارتش گفتند آموزشی تجدید دوره شدی و من به خاطر شرایط جسمی در ماه 4 از مرخصی ایست تحصیلی گرفتم و 4 ماه خدمت برایم در سامانه نظام وظیفه ثبت شد، حال چند سوال دارم؛
1_من تمام شرایط شرکت در آزمون قضاوت را دارم، دوستانم شرکت کرده اند اما می گویند 2 ماه آموزشی در نیروی انتظامی دارد و باقی خدمت به عنوان قاضی خدمت می‌کنند آیا من با ایست خدمتی میتوانم در آزمون قضاوت شرکت کنم؟! و اینکه در صورت قبولی 4 ماه سابقه خدمت ثبت در نیروی انتظامی را ارائه دهم از آموزشی 2ماه قضاوت معاف میشم؟!
2_در صورتی که دوره تحصیلم تمام شود و معافیت بگذرد میتوانم از ارتش به سپاه بروم و ادامه خدمت را داشته باشم؟!
3_من در اعزام اول امریه یکی از ادارات بودم با آنها صحبت کردم گفتند هر سال مجدد خواستی اعزام شوي هماهنگ کنید تا نامه امریه تان را بزنیم، آیا من میتونم امریه بگیرم و بعد اعزام دوم برم خدمت؟! ایراد نمی گیرند؟!
4_آیا من میتونم یک سال پایانی تحصیلم پروژه های کسری خدمت بگیرم؟! با توجه به اینکه 136مقاله علمی پژوهشی و 10مقاله ای اس آی و 28 جلد کتاب و چند اختراع دارم، اگر می شود آیا از دانشگاه امام حسین ع و نهاد های مختلف میتونم پروژه بگیرم؟!
5_ایا من می‌توانم برای آزمون وکالت شرکت کنم؟! و باقی خدمت را در کانون وکلا بدون دوره آموزشی بگذرانم؟!
ببخشید طولانی شد، بسیار متشکر و ممنونم از سایت و مشاوران و کارشناسان زبده و محترم دادراه

پاسخ ها :

ایست خدمتی آزمون قضاوت آزمون وکالت