مشاوره حقوقی رایگان - خرید حواله خودرو

باسلام من دو ماه پیش حواله خودرو از به قیمت کارخانه خریدم وکل مبلغ رو به حساب فروشنده واریز کردم و قرارداد دستی بین خودمون نوشتیم و فروشنده متعهد شده خودرو به محض آماده شده در نمایندگی به من تحویل بده و معامله به صورت قطعی میباشد. الان فروشنده خودرو رو تحویل نمیده و میگه من پشیمان شدم منم سه روز پیش داخواست واسش فرستادم جوابیه نداده چیکار میتونم بکنم در ضمن 20 روز به تحویل خودرو مونده هنوز ولی من تو جریان نیستم چون ایران خودرو اس ام اس به صاحب حواله میفرسته ممنون میشم راهنماییم کنین ممنونم از زحماتتون

پاسخ ها :

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

احتمالا اظهار نامه فرستادید
در صورت لزوم از طریق قضایی پیگیری و با توجه به قرارداد و توافقات فی مابین ایشون رو به تحویل خودرو خریداری شده ملزم بفرمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بعد از تحویل خودرو ، شما باید ابتدا یک اظهار نامه مبنی بر تسلیم خودرو را ارسال نمایید
و بلافاصله دادخواست الزام به تسلیم خودرو را مطرح نمایید و درخواست دستور موقت مبنی بر توقیف خودرو را مطرح نمایید

یا میتوانید قبل از تحویل خودرو ، درخواست دستور موقت مبنی بر توقیف خودرو را مطرح نمایید و سپس دادخواست بدهید