مشاوره حقوقی رایگان - سهم ورثه

درود . پدر بزرگم دوسال پیش فوت کردند و دارای همسر و 5 پسر و 3 دختر هستند . مادر من فرزند بزرگ است و از همسر اولی پدر بزرگم که فوت کرده بود میباشد.بعد از فوت پدر بزرگم حدود 20 هکتار زمین کشاورزی به همراه چاه آب مجوز دار مانده البته به ما در مورد حساب بانکی و یا چیزای دیگه چیزی نگفتن .
یکی از دایی ها میگه خواهرام سهم ندارند یا اینکه مثلا باید زیر قیمت به من بفروشند.
ما به یکی از دایی هام وکالت بلاعزل دادیم در حقیقت همه وکالت دادند به غیر از اون دایی که میگه من سهم نمیدم . و قرار شد کارهای وراث رو انجام بده ولی دو ساله گذشته و کاری نکرده .
ما هم خانوادمون بخاطر آبرو چیزی نمیگن . اون دایی که میگه چیزی نمیدم بدون اجازه زمین ها رو اجاره میده و پولش برمیداره.
من خواستم اقدام بکنیم ولی بعضی ها میگن باید همون اول به دادگاه درصد بدی و به وکیل و ما این مبالغ رو نداریم . و پروسه شکایت زمانبر هست.
لطفا راهنمایی بفرمایید چه کاری میتونیم بکنیم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر کدام از ورثه که بخواهند میتوانند جهت انحصار وراثت اقدام کنند مگر اینکه حق خود را اسقاط کرده باشن

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،هریک از ورثه به عنوان ذینفع حق اقدام جهت اخذ انحصار وراثت را دارند.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام هریک از ورثه می توانند اقدام کنند و هزینه حق الوکاله وکیل و مالیات بر ارث را پرداخت کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
هر کدام از ورثه میتوانند ابتدا درخواست انحصار وراثت را به طرفیت همه ورثه مطرح نمایند و سپس باید دادخواست تقسیم ترکه را مطرح نمایند
ولی هر کدام از وراث باید نسبت به سهم خودشان ، مالیات بر ارث را پرداخت نمایند و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
هریک از وراث می تواند تقاضای انحصار وراثت نماید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
هر یک از وراث می‌توانند اقدام گنند