مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج زن ایرانی با مرد ترکیه ای

سلام، اگر زن ایرانی با مرد ترکیه ای در کشور ترکیه عقد کند و عقد را در ایران به ثبت نرساند، ایا تابعیت ایرانی بودن زن از بین نمیرود؟؟؟ و زن میتواند در ایران، مالک خانه باشد؟؟؟ متشکرم

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
سلب تابعیت امری استثنایی می باشد
پس زن کماکان تابعیت ایران را داشته و می تواند در ایران اموال داشته باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
خیر از بین نمیرود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر
بله شما میتوانید در ایران املاک بخرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
1.خیر 2. بله

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تابعیت ایرانی شما پابرجاست

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر
تابعیت امری حاکمیتی است و مطابق با قانون مدنی، نظام حقوقی جمهوری اسلامی ایران سیستم خون را موجب اعطاء تابعیت می داند. لذا به صرف ازدواج زن ایرانی با شوهر غیر ایرانی موجب سلب تابعیت زن ایرانی نمی شود ولی قانون مدنی شرایطی را پیش بینی کرده است که در صورت رعایت آن موارد زن قادر به انتخاب تابعیت شوهر هست در این حالت مدتی به زن مهلت داده تا کشور را توسط کشور را ترک کند