مشاوره حقوقی رایگان - ارسال ابلاغیه

سلام بنده شاکی یک پرونده ضرب و شتم هستم برای احضار متشاکی به کلانتری بنده باید ابلاغیه رو به آدرس متشاکی ببرم ؟ یا کلانتری باید اقدام کند ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام ، از طریق سامانه ی ثنا به طرف مقابلتان ابلاغ خواهد شد و چنانچه ایشان ثبت نام ثنا انجام نداده باشند ، در اینصورت توسط ضابط به ایشان ابلاغ خواهد شد و بنابراین از جهت ابلاغ ، نیاز به اقدامی از ناحیه ی شما نیست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق سامانه ثنا به طرف مقابل ابلاغ می‌شود اگر ثنا نداشته باشد ضابط دادگستری به او ابلاغ میکند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیازی نیست شما کاری کنید به ایشان ابلاغ میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق سامانه ثنا به طرف مقابل ابلاغ می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قانونا وظیفه ای ندارید ولی معمولا ابلاغیه را اشخاص انجام می دهد.