مشاوره حقوقی رایگان - سلام خسته نباشید. سوالم درباره ی وکالت فروش و تنظیم مبایعه نامه است

بنده در سال 96 سه دانگ از ملک خود را با وکالت فروش کامل و بلاعزل به همسرم دادم. الان در شرف جدایی هستیم و بنده سال 99 6 دانگ ملک خودم را به کسی دیگه فروختم و الان ایشان رفتن از بنده به جرم کلاهبرداری و فروش مال غیر شکایت کردن. و هم در سال 99 یه مبایعه نامه به تاریخ 96 تنظیم کردن و مدعی شدن که سه دانگ ملک برای من بوده که تو فروختی. الان میخوام بدونم من در دادگاه میتونم درخواست کارشناس خط بدم و تشخیص داده بشه که این مبایعه نامه در سال 96 تنظیم نشده بلکه بعد فروختن بنده یعنی در سال 99 تنظیم شده و خواسته ایشان باطل بشه و بنده محکوم نشم. خواهشا راهنمایی ام کنید بنده چندین وکیل برای این پرونده عوض کردم هیچ کدام نظر قطعی بهم نمیدن و از گفته هاشون مطمئن نیستن.
و میشه واضح بهم بگید که واقعا همسر بنده حقی در این ملک دارد یا نه ؟ چون بنده هیچ مبایعه نامه با ایشان تنظیم و امضا نکرده ام. تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
ابتدا باید متن وکالت بررسی شود.
اگر حق فروش نداشتید می توانید مبلغ ان را مطالبه نمایید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید متن وکالت مورد مطالعه ثرار گیرد تا نظر دهم

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

متن وکالتنامه باید مورد بررسی قرار گیرد

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام ، دوست عزیز این سوالی که مطرح فرمودید، دارای نکات ظریف متعددی است لذا لازم است با دقت به این توضیحات عنایت فرمایید:
اولاً : عرفاً معمولا در وکالت نامه های فروش ملک ، حق اقدام از موکل ، سلب می شود ؛ لذا اگر وکالتنامه ای که در سال 96 داده اید با این ترتیب تنظیم شده باشد ، در اینصورت اصلاً شما حق فروش ملک مذکور را در سال 96 از خود سلب نموده بودید. لذا در این حالت موضع شما در دفاع از اتهام انتقال مال غیر ، موضعی ضعیف خواهد بود.
ثانیاً : در رابطه با این موضوع که مدعی هستید که همسرتان در سال 99 ، مبایعه نامه ای به تاریخ چند سال قبل تهیه کرده اند ، کارشناس خط می تواند تاریخ تنظیم مبایعه نامه را حدوداً مشخص کند و لذا می توانید در این رابطه درخواست کارشناس نمایید منتها لازم است به توضیح قبلی که خدمتتان دادم توجه ویژه ای داشته باشید یعنی اگر در وکالتنامه ، حق فروش از شما سلب شما باشد ، در اینصورت حتی اثبات اینکه همسرتان در سال 99 مبایعه نامه ای به تاریخ 96 تنظیم نموده باشد هم چندان موثر به حالتان نخواهد بود و در اینصورت نیاز به دفاعیات دیگری خواهید داشت
ثالثا : حال اگر فرضی که در توضیح اول خدمتتان نوشتم ، وجود نداشته باشد یعنی اگر در وکالتنامه ی تنظیمی ، حق فروش از شما سلب نشده باشد ، در اینصورت با اثبات اینکه مبایعه نامه ی تنظیمی توسط همسرتان در سال 99 به تاریخ سال 96 تنظیم شده ، قطعا به نفع شما موثر خواهد بود .
موفق و موید باشید . در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر، با اینجانب تماس بگیرید. یاسر معتمدی محمدیان

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به این دارد که شما حق فروش را از خود سلب کرده بودید یا نه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله
شما باید درخواست کارشناس خط و امضا نمایید و زمان تحریر قرارداد و امضا جعلی قرارداد ، مشخص خواهد
شد
خیر وکالت نامه تنها ،
دلیل مالکیت ، محسوب نمیشود مگر وکالت نامه همراه با مبایعه نامه باشد
شما میتوانید شکایت کیفری جعل و استفاده از سند مجعول را مطرح نمایید.
و ..
تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می بایست به وکلای خود اعتماد کنید . درخواست کارشناسی مثمر ثمر خواهد بود .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام جواب سوال شما طولانی می باشد و در صورت امکان از طریق مشاوره تلفنی داد راه تماس بگیرید