مشاوره حقوقی رایگان - ناسزا گفتن از طریق پیامک

با سلام و عرض ارادت
بنده بر سر یک موضوع با طرفم که یک خانم هست از روی عصبانیت یک پیام فحش ارسال کردم، بعد بلافاصله ایشان همان فحش را به پدرم نسبت داده و برای من ارسال کرده.
حالا ایشان منو تهدید به شکایت میکنه، آیا من هم میتونم درصورت شکایت ایشان،شاکی بشم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما هم می توانید البته نوع کلمات می تواند مجازات جداگانه داشته باشد

حمید عبادی

حمید عبادی :

باید مشخص شود چه توهینی بین شما رد وبدل شده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نوع کلمات و الفاظی که به کار برده شده در نوع مجازات و نوع جرم متفاوت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما هم میتوانید شکایت توهین را مطرح نمایید به شرطی که
از پیام ها اسکرین شات داشته باشید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله شما هم میتوانید شکایت توهین را مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایت کرد شما نیز می توانید شکایت کنید.