مشاوره حقوقی رایگان - قاضی تحت نفوذ محلی قرار گرفته

ایا از قاضی که بدون توجه به نامه بنیاد مسکن و نامه اداره برق و نامه اب و فاضلاب و شرکت گاز و مخابرات که استعلام شده و طرح هادی روستا که همه کوچه را معبر عمومی 8متری اعلام کردند کوچه را تحت نفوذ و پارتی و پول شخصی اعلام کند و تخلفات متهم که مستند و کارشناسان تایید کردند نادیده بگیرد.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام نظر قاضی محترم ملاک است می توانید تجدیدنظر نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر دادگاه ملاک است می‌توانید تجدیدنظرخواهی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید تجدید نظر خواهی کنید تا موضوع زیر نظر قاضی دیگری هم بررسی شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید در موعد مقرر از رای صادر شده تجدید نظر خواهی نمایید.بدرود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید اعتراض کنید.
اگر مطمئنم هستید قاضی تخلف کرده در دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید.