مشاوره حقوقی رایگان - تغییر محل تولد در شناسنامه

بنده در کشور انگلیس متولد شده ام و در. زمان تولد بنده سفارت ایران در انگلیس، خانواده به ایران مسافرت نموده و از ثبت احوال تبریز شناسنامه اخذ نمودند، حال اینکه کارکنان ثبت احوال بدون اخذ مدارک برای ثبت محل تولد، با شهادت شخصی (2نفر) محل تولد را تبریز ثبت نمودند و حتی تاریخ تولد را نیز 23 روز بزرگتر ثبت کردند.
دلیل اصلی این افراد،بهبوه جنگ بود و امکان عدم ارایه شناسنامه اعلام نمودند.
لازم به ذکر است که پدر بنده نیز انگلیسی الاصل می باشد.
بنده کلیه مدارک محل تولد و تاریخ تولد را در اختیار دارم،حال چطور و از کجا بایستی مراحل را طی نمایم.
با تشکر.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب اداره ثبت احوال محل سکونت خود. مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ثابت بشه شما در کشور انگلیس به دنیا آمدید و پدر شما انگلیسی است در این صورت تابعیت ایرانی از شما سلب میشه و باید تابعیت انگلیس رو بگیرید بنابراین باید از طریق سفارت و ثبت احوال باید موضوع را پیگیری کنید که احتمال زیاد باید دادگاه نیز مراجعه کنید.