مشاوره حقوقی رایگان - تعویض اتاق

سلام خسته نباشید من یک کامیونت هیوندا دارم موقع تعویض پلاک به من گفتن موتور تعویض و اتاق قابل بررسی و فرستادن آگاهی بعد دادگاه از دادگاه کارشناس ماشین رو رویت کرد و جواب کارشناس این بود موتور تعویض و پرچ پلاک غیر فابریک هزینه کارشناسی و جریمه را هم پرداخت کردم حالا بعد چهار سال ماشین را فروخته ام الان دوباره برای تعویض پلاک مشکل دارم و منو به آگاهی فرستادن نوشتند اتاق تعویض پرچ های پلاکت و مشخصات غیر فابریک حالا من که یکبار دادگاه رفتم و جریمه را پرداخت کردم الان تکلیف من چیست سپاسگذارم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دادگاه مراجعه کنید شماره پرونده قبلی هم ارایه دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید موضوع را به مرجع رسیدگی کننده مبنی بر این که قبلاً به این قضیه رسیدگی و جرائم آن پرداخت گردیده است گزارش نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به دادگاه بروید و شماره پرونده قبلی را ارایه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود به دادگاه مراجعه کنید شماره پرونده قبلی هم ارایه دهید