مشاوره حقوقی رایگان - چک و خیانت در امانت

با سلام. کسی از من چند عدد چک گرفته که در یه قرارداد باهم نوشتیم قرار شده یه تضمین بزاره و اگر نزاره چک هارو برگردونه. که در قرارداد ذکر کردم اگر در مدت 20 روز تضمینو نزاره من میتونم درخواست چکهامو بدم. ولی متاسفانه این کارو نکرد و یکی از چک ها برگشت خورد. ازش شکایت خیانت در امانت کردم و قرار براش صادر شد و محکوم شد و حالا دادخواست استرداد چک دادم. آیا دادگاه حقوقی نسبت به حکم کیفری طرف و با توجه به اینکه قراردادی داریم که میتونم درخواست استرداد چکها رو کنم رای به استرداد میده؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به استناد رای کیفری میتوان دادخواست استرداد چک بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با استناد به پرونده کیفری دادخواست استرداد لاشه چک بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله به استناد رای کیفری امکان استرداد وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر چک ها در نزد خود ایشان باشد ، قاضی حکم به استرداد خواهد داد
ولی اگر چک را به شخص ثالثی انتقال داده باشد
قاضی حکم به استرداد
نخواهد داد مگر ..

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید به استناد رای کیفری و قرارداد، دادخواست استرداد لاشه چک بدهید.

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

به استناد رای کیفری دادخواست استرداد لاشه چک بدهید