مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

با سلام من به رابطه همسرم با مرد مجرد شک دارم و در منزل خود کاندوم استفاده شده پیدا کردم ایا با طرح شکایت میتوان ثابت کرد که با هم رابطه داشتن هنوز هم کاندوم رو نگه داشتم؟؟

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،می توانید شکایت رابطه نامشروع کنید ولی نیاز به اثبات و شناسایی شخص مقابل دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر مرد را بشناسید ، میتوانید شکایت رابطه نامشروع را مطرح نمایید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید بتوانید اثبات نمایید در غیر اینصورت می توانند به جهت افترا از شما شکایت کنند