مشاوره حقوقی رایگان - مفاصا حساب طرحهای غیر عمرانی

مهندسان مشاور هستیم و در یک قرارداد غیر عمرانی مبلغ هزینه هایی از جمله تامین اسکان ، ایاب و ذهاب و خوارک و خرید تجهیزات و مایحتاج روزمره در قرارداد ذکر گردیده و پرداخت شده
باتوجه به اینکه این آیتم ها هزینه هستند نه حق الزحمه ، بنابراین حق بیمه تعلق نخواهد گرفت ولی سازمان تامین اجتماعی برای دریافت مفاصا حساب با حق الزحمه جمع کرده و حق بیمه مطالبه نموده
لطفا درصورتیکه بخشنامه ای وجود دارد راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام ، دوست عزیز لطفا توجه نمایید که به استناد بخشنامه شماره 14 جدید درآمد ، آنچه مبنای محاسبه ی حق بیمه ی پیمان است ، مبلغ قرارداد می باشد و اصولا قراردادهای مهندسین مشاور هم به نحوی است که ممکن است حسب مورد ، قسمتی از آن شامل حق الزحمه و قسمتی بایت هزینه طراحی و قسمتی نیز بابت هزینه خودرو و ایاب و ذهاب و غیره باشد و ملاک برای سازمان تامین اجتماعی ، مبلغ کل پیمان شما با کارفرما است و نه اجزای قرارداد . موفق و موید باشید . در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانید اینجانب تماس حاصل فرمایید . یاسر معتمدی محمدیان وکیل پایه یک دادگستری

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

معترض هستیم می‌توان از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید