مشاوره حقوقی رایگان - کارخانه با سند مشاع

سلام. کارخانه ای دارم به متراژ 3000 متر سند مشاعی که قبل از سال 74 ساخته ام، تمامی مجوزها از اداره راه و جهاد، منابع طبیعی ، هیئت هفت نفره استان، صنایع و معادن، مجوز چاه آب ، پروانه کاربری و غیره را همان سال گرفته ام.
کارخانه قبل از عریض شدن جاده، از 24 متر حریم، 16 متر حریم راه را رعایت کرده بود. اکنون که برای سند تک برگ اقدام کردم، تمام ارگانها موافقت کردند بجز اداره راه. چون اداره راه جاده را پهن کرده و اکنون حریم را 64 متر از خط وسط جاده اعلام میکند. من به دیوار جلو کارگاه هم دست نزدم. تکلیف من در حال حاضر چیست؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مجوز های خود را به دیوان عدالت تقدیم نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

راه شکایت از تظلمات دولتی دیوان عدالت اداری است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق دیوان شکایت نمایید