مشاوره حقوقی رایگان - قرض پول

با سلام بنده چند ماه پیش با خانومی از طریق اپلیکیشن تاکسی آشنا شدم یعنی مسافرم بودش یکی دو روز بعد که رسوندمش شروع به چت با هم کردیم بعد یه ماه ارتباط از من تقاضای کمک مالی کرد و گفت برا درمان نیاز به پول داره منم دلم سوخت یک میلیون از طریق نرم افزار گوشی خودم به کارت بانکی خودش کارت به کارت کردم که قرار بود آخر ماه برگردونه الان چند ماه گذشته و بعد از کلی امروز و فردا کردن و شماره کارت گرفتن برا واریز وجه رو به هر دلیلی برنمیگردونه و منم بهش گفتم شکایت میکنم به پلیس فتا و مراجع قانونی به جرم کلاهبرداری اخاذی در جواب منو تهدید میکنه که منم برادرم نظامی هستش و بلدم چی کار کنم و شما تو اپلیکیشن تاکسی کار میکنید و منو به زور بردین خارج از شهر درصورتی که من با تاکسی فقط یه مسیر کوتاه رسوندمشون و بلافاصله پایان سفر زدم تو اپلیکیشن و موضوع بیرون رفتن برا چند ماه بعد بوده در صورتی که لب خیابون اومده سوار شده و مدرکی نداره بابت اون موضوع و در آخر میگه میفرستم نگران پولت نباش اگر صد میلیون بود میخواستی چی کار کنی و ....
حالا میخواهم بدونم راهکار قانونی جهت پس گرفتن پولم چیه؟ و این که برا این ادعایش میتونه برام دردسر درست کنه یا خیر؟؟؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام به استماد رسید واریز دادخواست مطالبه وجه بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به استناد سند واریزی میتوان دادخواست مطالبه علیه ایشان بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

به استناد سند واریزی میتوان دادخواست مطالبه علیه ایشان بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هزینه دادگاه
و ... بیشتر از یک میلیون میشود