مشاوره حقوقی رایگان - خالی کردن حساب همسرم

باسلام همسر بنده دوماه پیش فوت شدند که مبلغ قابل توجهی پول در حساب بانکی ایشان موجود بوده که مادرزنم به همراه برادر زنم حساب ایشان خالی کردند و بعدا زیر بار نرفتند خواهشا راهنمایی بفرمایید متشکرم در ضمن اگر 200میلیون پول در حسابش باشد چقدر مالیات می‌خورد متشکرم از پاسخ شما وکیل محترم.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر میتوانید ثابت کنید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
وقتی پولی برداشت می شود کاملا مشخص است که چه شهصی برداشت کرده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شکایت نمایید به راحتی قابل اثبات است و در خواست استعلام از بانک را نمایید
میزان مالیات بر ارث ، سپرده های بانکی متوفی
، در مورد وراث طبقه اول و طبقه دوم و طبقه سوم ، به ترتیب 3 و 6 و 12 درصد است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورت وجود مدارک و دلایل میتوانید شکایت نماید