مشاوره حقوقی رایگان - عقب انداختگی پرونده

با سلام
در تاریخ 1400/6/22 در جلسه دوم شورای حل اختلاف به صورت غیابی رای به نفع من صادر و خوانده محکوم شد به من گفتن 20 روز خوانده حق واخواهی دارد بعد 3 هفته مراجعه کردم ولی در مراجعه به من گفتن قاضی که باید پرونده را امضا کند فقط دوشنبه ها می اید و الان 3 هفتس حضور نیاورده تا پرونده شما امضا و آن فرصت 20 روزه برای اعتراض شروع نشده و (از روزی که قاضی پرونده را امضا کند) 20 روز مهلت واخواهی شروع می شود
سوال من این است بعد از صدور رای آیا احتیاج به امضا قاضی برای شروع مهلت واخواهی است ؟
احساس میکنم به علت تبانی پرونده من به عمد عقب انداخته می شود ؟
روند 20 روز بعد از صدور حکم با چه شرایطی شروع می شود ؟ در حالی در تاریخ 1400/6/22 حکم صادر شده و بعد 3 هفته هنوز زمان واخواهی شروع نشده ؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام قبل از امضا حکم مفاد انرا نباید دراختیارشما قرارمیدادند مهلت بیست روز اعتراض به حکم از تاریخ ابلاغ به طرف مقابل شما شروع میشود روز ابلاغ و اقدام هم حساب نمیشود هیچ تبانی صورت نگرفته صبور باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر حکم به شما ابلاغ شده و در سامانه ثنا امده از همان تاریخ مهلت 20 روزه آغاز میشود . این به معنای قبول قاضی است و بعد از تایپ دادنامه به شما در سامانه ابلاغ شده است. اگر غیر از این است اعتراض کنید . جهت کسب اطلاع بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

رای دادگاه به شما ابلاغ شد و تاریخ ابلاغ 22 روز وقت اعتراض داریداقدام و ابلاغ جز مواعد قانونی محسوب نمی شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

رای به شما ابلاغ شده و 22روز وقت اعتراض دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله
هنوز رای شما صادر نشده است و رای شورا با امضا قاضی صادر خواهد شد.
ابتدا باید رای شورا صادر بشود و سپس ابلاغ بشود و مهلت واخواهی ، 20 روز از ابلاغ رای میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید رای شورا صادر بشود و سپس ابلاغ بشود و مهلت واخواهی ، 20 روز از ابلاغ رای میباشد