مشاوره حقوقی رایگان - افزایش نفقه بر اساس تورم

سلام و عرض ادب
اینجانب خانمی هستم که سال 1393 متارکه کرده و حضانت دو فرزندم به عهده اینجانب می باشد که میزان نفقه انها هرسال بر اساس تورم اعلام شده از بانک مرکزی افزایش می یابد ولی امسال هنوزبا وجود چند بار مراجعه نتوانسته ام نامه افزایش نفقه را دریافت کنم چون بنا بر اعلام دادگاه هنوز شاخص سال 1399 اعلام نشده.اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشوم که ایا تا این لحظه شاخص سال 99 اعلام شده است یا نه و اگر نه از چه طریق دیگری می توانم اقدام کنم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست مطالبه ماو التفاوت نفقه سال یر اساس نرخ تورم را دهید چ از رییس دادگستری حضورا استعلام شاخص را بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق واحد اجرای احکام پرونده تان پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ازطریق واحد اجرای احکام پیگیری نمایید