مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شهردار

سلام. مادر خانوم بنده در بافت روستایی یک قطعه زمین 60 متری داشته که به علت بی سرپرستی و وضع مالی ضعیف و باهماهنگی شهردار اجازه ساخت دو عدد 50 متری مجزا را گرفت. ولی بعد اتمام کار شهردار 2بار عوض شد والانم میخوان بفرستن ماده 100 . ممنون میشم راهنماییمون کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به رای کمیسیون ماده 100 اعتراض کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به رای کمیسیون اعتراض دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام همین موضوع را در کمیسیون مطرح کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید دانست علت طرح در کمیسیون ماده 100 چه بوده است و مطابق آن از خودشان دفاع نمایند