مشاوره حقوقی رایگان - ماده 100

با سلام. خانه ای را که قبلا خریداری کرده بودیم سند آن به متراژ 57 متر بوده است بعدا متوجه شدیم سازنده مقداری پیشروی به داخل حیاط داشته و خونه قدیمی ساخت و طبقه زیر همکف ساختمان هست حالا همسایه طبقه بالا شکایت کرده در حالی که ما پایان کار از شهرداری گرفتیم به متراج 80 متر ... با توجه به شکایت همسایه، اظهارنامه ماده 100 برامون اومده دو روزم مهلت دادن خونه رو فسخ قرارداد با مستاجر کنیم.. ما باید چیکار کنیم بریم دیوان عدالت اداری از شهرداری شکایت کنیم که چرا پایان کار داده یا مستجرم و بیرون کنم؟ یا برم شهرداری جریمه از جیبم بدم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کمیسون ماده 100 یک امر تخصصی است جای تعجب است که پرونده به این مهمی را دست کم گرفته اید اجاره و ماده 100 دو چیز کاما متفاوت است که نزدیکی زیادی در این پرونده بهم دارند ولی یکسان نیستند اینجا ربطی به دیوان ندارد تا زمانی که حکم صادره از کمیسیون ماده 100 شهرداری قطعی شود و بعد باید دادخواست به دیوان داد

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

اگر فرصت تجدیدنظر کمیسیون ماده 100 تمام شده بلافاصله دادخواست به دیوان بدهید و دستور موقت هم درخواست کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یا باید جریمه ماده 100 پرداخت کنید و یا با شهرداری توافق کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
لازم نیست خانه تخلیه گردد
و شما باید از طریق کمیسیون ماده 100 موضوع را پیگیری نمایید و بعد از صدور رای ، امکان اقامه دادخواست در دیوان عدالت وجود خواهد داشت