مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند ملک قولنامه ای

با سلام ما منزلی مسکونی داریم که قولنامه ای می باشد، چند سال پیش خواستیم سند بگیریم اما گفتند این منطقه جزو اراضی ملی می باشد، در حالی که تعدادی از همسایگان در آن کوچه سند گرفته اند بعضی از ماده 100 استفاده کرده اند.با توجه به قوانین جدید که گفتند زمین های قولنامه ای باید سند بگیرند آیا می‌توان درخواست سند کرد؟لطفا راهنمایی کنید و پاسخ دهید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درخواست صدور سند مستلزم استعلام از مراجعی همچون منابع طبیعی وسازمان زمین شهری است ودر صورت ملی یودن باید از طریق منابع طبیعی موضوع پیگیری گردد