مشاوره حقوقی رایگان - ماده 100

باسلام. اينجانب مالک یه واحد درمجتمع 3واحدی هستم که حیاط در سند مشاع بدون دسترسی قید شده ومالک واحد 1ادعای بدون اجازه اینجانب که مالک هستم‌ اقدام به ساخت سایبان 12متری کردن وماده 100هم شدن ورای صادره برای تخریب صادر شده ولی قابل اعتراض آیا درصورت اعتراض به حکم تخریب امکان اینکه بدون رضایت من حکم عدم تخریب برای ایشون صادر بشه وحیاط جزمشاعات درسند هردو مالک ثبت شده. ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولاً بعد اگر اعتراضی دارید باید در تجدید نظر بررسی شود تا نتیجه اعلام می گردد