مشاوره حقوقی رایگان - اجاره به شرط تملیک

سلام من از یک نمایشگاه به صورت قسطی ماشین خریدم نصف پول رو دادم و مابقی اقساط . سه دنگ ماشین به نامم شده سند سبز هم به نام من خورده سند نزد نمایشگاهه.میخام باتوجه به اینکه قراردادم اجاره به شرط تملیکه این قرارداد برای کل 6 دانگ ماشینه یا فقط سه دنگی که به نامم نیست؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به متن قرارداد شما دارد باید تصویر قرارداد را برای من ارسال کنید از طریق دادراه . تا بررسی شود و نظر دقیق خدمت شما ارائه گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود قرارداد شما باید کاملا بررسی شود تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

قرارداد شما باید مورد بررسی دقیق قرار بگیرد