مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از پست اداری و رشوه

باسلام
بنده پیمانکار دولتم
مسولین پروژه در قالبهای مختلف از بنده پول گرفتن
تنظیم قراردادها با پیمانکاران جز
تحمیل و تنظیم قراردادها
گرفتن رشوه بصورت کارت هدیه
گرفتن پول و چک باسم سایر در ارگان دولتی و....

به سازمان بازرسی شکایت کردم تخلفات محرز گردید
درحال حاضرم از سمت و پست خود در سایر مراجع سواستفاده میکنن
مثل شورای حل اختلاف اداره کار
وغیره
بازرسی بمن گفته فقط برو دادگاه
نظرتون من الان چه دادگاهی باید دادخواستم حقوقیم مطالبه وجه
و خسارت و استرداد اموال میباشد
ولی قراردادم داوری داره
من باید برم کیفری یاحقوقی یا داوری

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام با توجه به وجود شرط داوری ، می بایست جهت حل اختلافات حقوقی از قبیل انجام تعهدات ، مطالبه ی حق الزحمه و امثالهم به داوری مراجعه نمایید ولی برای شکایات کیفری می بایست صرفا از طریق دادگاه کیفری (پس از ارائه ی شکوائیه از طریق دفاتر خدمات قضائی) اقدام نمایید همچنین موضوعاتی از قبیل رشوه و سوء استقاده از موقعیت و امثالهم را می توانید به حراست سازمان مربوطه نیز گزارش نمایید . موفق و موید باشید در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با اینجانب تماس حاصل فرمایید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

فعلاً در وضعیت موجود برای تعیین تکلیف وضعیت قرارداد خود را از طریق داوری حل اختلاف نمایید

رحمان شعبانی

جناب آقای رحمان شعبانی :

سلام. بهتر است قراردادتان مطالعه شود و همچنین حرفهای شما شنید شود. در صورت حضور در تهران تماس بگیرید 09121543874

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به مطالعه قرارداد شما است از طریق مشاوره اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام. بهتر است قراردادتان مطالعه شود و همچنین حرفهای شما شنید شود.