مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر به دختر

با سلام
پدر بزرگ بنده اوایل دهه 80 فوت کردند و پدر بنده هم اخیرا فوت کردند. حقوق پدرم 10 روز کاری بود و مادر بنده از حقوق پدرم انصراف داد تا حقوق پدربزرگم که ارتشی بازنشسته (30 روز) بود را بگیرند. آیا ممکن هست اینکار؟ ما دوتا برادر بالای 20 سال و شاغل هم داریم که متاهل هم هستند.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله مادرتان می‌تواند از حقوق پدرتان منصرف و حقوق پدر خودشان را به عنوان مستمری دریافت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله مادرتان می‌تواند از حقوق پدرتان منصرف شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله پدرتان می تواند حقوق پدرشان را دریافت کند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مادرتان میتواند حقوق پدرتان را نگیرد و حقوق پدر خودش را به عنوان مستمری دریافت کنید