مشاوره حقوقی رایگان - با آزادی مشروط ممنوع الخروجم کردن

من محکوم سیاسی هستم که طبق ماده 134 2 سال محکومیت کیفری گرفتم و از ابتدای پرونده سال 97 ممنوع الخروجم نبودم با کفالت ازاد بودم حکم من توسط ... .. داده شد و شعبه ... ... تایید کرد در دوران حبس از اول اذر 99 وارد اوین شدم و دوبار مرخصی دادن نرفتم تاییدیه کمیسیون پزشکی برای بیماری دارم و حتی تعویق حکم توسط دادستان ... مهر هم صادر شد باز نرفتم 17 مرداد ازادم کردن اومدم 9 مهر بدم از ایران پاسپورت مرا گرفتند و گفتند شما رو اجرای احکام شعبه 1 دادسرای مقدس 33 امنیت ممنوع الخروج کرده برای 3 سال فرداش رفتم اونجا گفتن بله ... ... مشروط رو قبول کرده و داخلش نوشته تا 3 سال خروج از کشور منوط به نظر اجرای احکام و ما الان فقط میتونیم یه نامه بزنیم که این یعنی چی؟ یه درخواست بده شما و روی اون درخواست ما صورتجلسه کنیم پرونده رو بفرستیم تا جوابش بیاد...قاضی .... که فوت شده
الان میخوام بدونم من که حسن اخلاق داشتم نه بیانیه دادم نه تلویزیونی مصاحبه کردم نه اعتراض و نه اعتصابی چرا اینجوری حکم دادن من میخوام برم تو اصلا حکممو کامل بکشم حتی به منم اعلام نکردن اینجوری مشروط میدیم میخوام بدونم راهش چیه که رفع ممنوع الخروجی کنم کل زندگیم خارج ایرانه و اصلا از نظر معیشت و زندگی کلا به داستان میخورم؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید نطر قاصی اجرای احکام را جلب کنید