مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد زمین اجاره ای کشاورزی

سلام خسته نباشی بنده از سایت درج آگهی یه زمین کشاورزی اجاره ای پیدا کردم و بنده رفتیم با صاحب زمین قراداد اجاره زمین در بنگاه نوشتیم و صاحب بنگاه اشناهای زمین دار بود و سه هکتار زمین خالی و با اب اجاره کردم و با اب کافی تا سیر شدن محصول بنده و در موقع بذر باشی هم یه هکتار زمین کم داد و هم در اب دادن کوتاهی کرد و پسرهاشو می کرد گیج بنده و زور می گفتند بنده فیلم با گوشی دارم که تهدید فحاشی میکنند و شاهدم دارم و کود شیمایی که به کشت بنده تعلق میگرفت را رفت واز جهاد با اشناهای که داشت قبلا گرفت بود و برده و فروخته بود و بند کلی خسارت وارد تحمل شدم درضمن نصف مبلغ تعیین شده برای اجاره را هم از بنده گرفته بود اول کارو تو قولنامه ذکر شد و تمام کشت بنده از دست رفت چون نه کود شیمای را داد نه اب کافی وهم زمین یه هکتار وحالا چگونه شکایتی کنم که بتونم کل خسارت وارد شد را بگیرم و در ضمن یک ماه کلا دیگر وقت دارم از اجاره نامه ممنون میشم راهنمایم کنید التماس میکنم به هرکس قبول دارید بنده با قرض و بدهکاری این زمین اجاره کردم که مخارج زندگی دربیارم که این جوری شد و در ضمن سابقه در همین برنامه اجاره دادن هرسال کارش هست و پروند زیاد داره ممنون دعاگو میشم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید دادخواست الزام به انجام تعهد قراردادی و مطالبه خسارات را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا در خصوص فحاشی وتهدید وتوهین میتوانید شکایت نمایید
ثانیا در خصوص بروز خسارت ابتدا تانین دلیل از طریق شورای حل اختلاف اخذ ودرصورتیکه کارشناس سبب ورود خسارت را عامل انسانی وعدم انجام تعهدات مالک معین نماید میتوانید خسارت اخذ نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود دادخواست الزام به انجام تعهد مطرح نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام ،در خصوص فحاشی و تهدید و توهین می‌توانید با داشتن دلایل و مدارک محکمه پسند شکایت خود را مطرح نمایید،همچنین راجع به زمین ،شمامیتوانید دادخواست الزام به انجام تعهد قراردادی و مطالبه خسارت رامطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تامین دلیل بدهید و بعد دادخواست الزام به ایفای تعهد قراردادی و مطالبه خسارت بدهید و در خصوص فحاشی و تهدید با ادله و مدرک در این خصوص شکایت نمایید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست الزام به ایفای تعهد قراردادی بدهید