مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

باسلام و خسته نباشید من 6ماه هست که عقد کردم و بنا به دلایلی میخاهم طلاق بگیرم اما شوهرم میگه طلاق نمیده من درخواست نفقه داده ام ایا شوهرم میتونه تقاضای حق تمکین بده و ازدواج مجدد کند؟ ما هیچ رابطه ای نداشتیم و باکره هستم چطور میتونم موفق به طلاق بشم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام بابت الزام به تمکین می توانید به حق حبس خود استناد نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از حق حبس خود استفاده کنیدبرگ برنده دست شماست تا زمانیکه باکره هستید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید به حق حبس خود استناد نماید

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

مطابق ماده 1085دقانون مدنی تا زمان دریافت مهریه می توانید تمکین نکنید و به اصطلاح از حق حبس استفاده نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهترین راه حل طلاق توافقی است با بذل تمام مهریه می توانید طلاق بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،می تونید با توجه به باکره بودن خود از حق حبس استفاده کنید.

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، تا زمانیکه که باکره هستید حق حبس دارید یعنی میتونید تا زمانی که مهریه نگرفتید تمکین نکنید و همچنان نفقه هم بخواهید .

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

در صورتی ک هنوز ب منزل شوهر نرفته و زندگی مشترک ا اغاز نکرده اید میتوانید تمکین نکنید تا از ایشان مهریه خود را بگیرید. حق حبس دارید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر باکره باشید میتوانید از حق حبس خود استفاده کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همسرتان میتواند دادخواست تمکین دهد و اگر شما زندگی مشترک را ترک نکرده اید دادخواست مهریه دهید و روال کار طلاق را با حربه مالی ادامه دهید جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام وقت بخیر در صورت اینکه شما باکره هستید میتوانید از حق حبس استفاده کنید و جهت راهکار قانونی جهت طلاق لطفا تماس بگیرید در خدمت هستم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر زوج دادخواست الزام به تمکین بدهد و زوجه در دوران عقد باشد و با کره باشد زوجه میتواند به حق حبس استناد نماید و اعلام نماید که باید ابتدا تمام مهریه پرداخت بشود تا حاضر به تمکین بشویم و در نتیجه درخواست الزام به تمکین و ازدواج مجدد رد خواهد شد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله ايشان ميتوانند دادخواست تمكين دهند كه شما هم بايد دفاع متناسب داشته باشيد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
به استناد حق حبس تمکین صادر نمی گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
چون شما حق حبس دارید تمکین ایشان رد خواهد شد وازدواج مجدد نیز رد میشود

حبیب جوادی اصل

جناب آقای حبیب جوادی اصل :

در صورت طرح دعوی تمکین به حق حبس خود با توجه به اینکه باکره هستید استناد کنید .گرفتن طلاق یک طرفه نیز اصولا امکان پذیر نیست مگر تحت شرایطی در نتیجه می توانید در صورت موافقت زوج با بذل حقوق مالی خود توافقی طلاق بگیرید .