مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مختومه شده

سلام
من از فردی به جرم کلاهبرداری اینترنتی شکایت کردم و اون فرد شناسایی شد ولی چون در کرج زودتر تحت تعقیب قرار گرفته بود دادگاه قرار عدم صلاحیت صادر کرد و پرونده به دادگاه کرج ارجاع داده شد
حالا من در سامانه ثنا متوجه شدم که بدون اینکه چیزی ابلاغ بشه پرونده در دادگا کرج مختومه شده و نوشته شده که :

3- دستور قضایی مبنی بر با توجه به تکمیل بودن پرونده ، عینا جهت صدور دستور به حضور ارسال می گردد. در تاریخ 1400/07/06 صادر گردید
4- نامه وارده به شماره -------  از طرف «دادگا بخش قروه درگزین» با موضوع «وصول پرونده» در تاریخ 1400/07/06 واصل و به شماره ------ ثبت گردید
5- دستور قضایی مبنی بر دفتر پرونده ثبت جهت ملاحظه به نظر برسد و لف پرونده ها در تاریخ 1400/07/11 صادر گردید
6- نسبت به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع یا سوء استفاده و تقلب از امتیازات و کلاهبرداری طی شماره ----- مورخ 1400/07/11 کسر از آمار
7- نسبت به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع یا سوء استفاده و تقلب از امتیازات و کلاهبرداری طی شماره ----- مورخ 1400/07/11 کسر از آمار

الان دقیقا چه اتفاقی افتاده؟؟ من باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما تکراری است قبلا پاسخ داده شده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
به شعبه مربوطه حضورا مراجعه وجویا شوید