مشاوره حقوقی رایگان - سرقت و مفقودی مدارک اصلی خودرو

با سلا. بنده دو سال پیش ماشین سمند مدل 1390 را از سایت درج آگهی و از فردی بنام ... خریداری و ما بین هم قولنامه دستی نوشتیم و کارت ماشین و بیمه نامه و ماشین رو تحویل گرفتم که بنام یک خانم دیگه ای بود و قرار بر فردا شد که با اوردن برگه سبز و برگ کمپانی داخل محضر الباقی پولش رو بگیره و متاسفانه ایشان نیامدن پس از گذشت 2 سال پیاپی که دنبالش بودم مدارک رو اورد به محض تحویل گرفتن و خداحافظی متاسفانه توسط شخصی نا اشنا سرقت شد من طی این دو سال فقط بیمه نامه به اسم منه و معاینه خودرو و خلافیها رو خودم واریز کردم حال بدون داشتن مدارک میبایست چکنم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اعلام سرقت نمایید و نسبت به اخذ وکالت تعویض پلاک اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا از شخصی که پلاک و سند خودرو به نام ایشان است وکالت بگیرید و سپس در خواست المثنی مدارک را نمایید یا دادخواست اثبات وقوع بیع را در دادگاه مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود دو راه دارید یکی این که از مالک اصلی وکالت اخذ نمایید جهت اخذ سند و ... یا دادخواست اثبات وقوع بیع مطرح نمایید و بعد اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید از ایشان وکالت بگیرید برای اخذ سند یا دادخواست وقوع بیع بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
دادخواست اثبات وقوع بیع والزام به تنظیم سند رسمی ارائه نمایید