مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه

با سلام و احترام
مادرم خانه ای دارند که میخواهند بفروشد اما به دلیل کهولت سن و بیماری قلبی نمیتواند از خانه بیرون بروند میتوانند یک وکالت نامه الکترونیکی به وکیل بدهند که تمام کارهای فروش این خانه را وکیل انجام دهند بدون اینکه ایشان از خانه خارج شوند؟
ایا اینکار امکان پذیر است؟
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با دفتر اسناد رسمی هماهنگ کنید تا برای ثبت الکترونیک ‌وکالتنامه شرایط را برای مادرتان مهیا کنند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید وکالت مدنی واداری به شخص از طریق دفترخاته اسناد رسمی تنظیم گردد