مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام کار توسط شریک

باسلام
بنده با یک شخص دیگری، یک کامیون شریکی خریدیم، تا ایشان نیز به عنوان راننده کامیون هم باشد. یک ماه نیم اول رو به دلیل عید و تعطیلات کار نکردن
سپس ماشین یک ماه کار کرد ک اتاق ماشین چپ شد و یک ماهی جواب تلفن نمیداد
بعد دوباره شروع به کار کرد اما حدود یک ماه و نیم کارکرد و اصلا گوشی من رو جواب نداد تا اینکه یک روز موتور ماشین رو سوزاند و انداخت داخل تعمیرگاه، الان حدود 3 ماه هست ماشین رو انداخته داخل تعمیرگاه و رفته جواب تلفن هم نمیدهد
چجوری میتونم پول خرابی ماشین و کارکرد این مدت ک ماشین رو خوابونده ازش بگیرم؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به متن قرارداد مشارکت شما با ایشان دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به متن قرارداد مشارکت شما با ایشان دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر قرارداد دارید طبق مفاد آن برای گرفتن خسارت و ضرر و زیان به مرجع قضایی شکایت نمایید اگر قرارداد مکتوب ندارید توضیح آن مفصل است و در این بخش نمی گنجد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بهتر است با گفتگو و توافق موضوع را حل نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلامِ
بسته به توافق وقرارداد فی مابین دارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

همه چیز بستگی به توافق طرفین و قرارداد منعقده دارد