مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

با سلام وقت بخیر
بنده 3 دنگ خونه به نام خودم هست و 3 دنگ برای همسرم هست و همسرم می‌خواهند 3 دنگ خودشون و به نام بنده کنن حالا من میخوام اگر زودتر از همسرم فوت کردم 3 دنگ خونش برای خودش باشه و به وراث من فقط از 3 دنگ خودم داده بشه و به حق شوهرم ظلم نشه الان باید چیکار کنم که این اتفاق بیفته آیا باید وصیت کنم؟؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سه دانگ بنام خودش باقی بمونه ولی منافع آنرا تا زمان زنده بودن شما به شما صلح کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سه دنگ را به شما صلح کند با حق فسخ برای خودش صلح کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بهتر است که همسر شما 3 دانگ را به صورت عقد صلح عمری با حق فسخ برای خودش ، در دفترخانه اسناد رسمی ، به شما انتقال بدهد و

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق عقد صلح اقدام نمایید عقد صلح شرایط خاص خود را دارد لذا به نحو نفنی و علمی تنظیم شود