مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

باسلام بنده از سال 1395به صورت شرکتی در بهداشت شاغل بودم تا اینکه از آزمون استخدام پیمانی قبول شدم و قرارداد 89 روزه تا آذر1400 بستند و از شرکت تسویه کردم بعد از 89روز وضعیت استخدامی من چگونه خواهد بود با توجه به اینکه فرزند جانباز 25 درصد هستم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ایثارگران شاغلی که تا مورخ 29 اسفند ماه سال 95 به صورت شرکتی، قراردادکار معین و پیمانی در دستگاه‌های دولتی اشتغال داشته‌اند، در گروه‌های یاد شده، مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از امتیازات قانون خدمات جامع ایثارگری میتوانید بهره مند شوید ومشمول جذب نیروی کار از سهمیه مخصوص هستید
ماده21ـ کلیه دستگاههای موضوع ماده (2) این قانون مکلفند حداقل بیست و پنج درصد (25%) از نیازهای استخدامی و تأمین نیروهای مورد نیاز خود را که وفق ضوابط و مجوزهای مربوط و جایگزینی نیروهای خروجی خود اخذ می‌نماید به خانواده‌های شاهد، جانبازان و آزادگان، همسر و فرزندان شهدا و جانبازان بیست و پنج درصد (25%) و بالاتر، فرزندان و همسران آزادگان یک‌سال و بالای یک‌سال اسارت، اسرا و خواهر و برادر شاهد اختصاص دهند و پنج درصد (5%) سهمیه استخدامی را نیز به رزمندگان با سابقه حداقل