مشاوره حقوقی رایگان - بهزیستی

سلام من یه دختر 23 ساله هستم که 15 سالم بود خانوادم طلاق گرفتن و من پیش مادرم زندگی میکنم. مادرم الان استراحت مطلق و من هیچ درامدی ندارم پدرمم زن گرفته و قبول نمیکن میگه برید بهزیستی بمونید. یه خواهر سرکش هم دارم که خیلی اذیتمون میکن و اونم با ما زندگی میکن که 15 سالش. من که الان شرایط زندگی پیش مادرم ندارم و پدرم ندارم مثل یتیم ها هستم
باید چیکار کنم؟ برم تو خیابون یا بهزیستی منو قبول میکن اونجا بمونم. ممنون میشم راهنماییم کنید که ایا میتونم برم بهزیستی

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما به شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع خود را مطرح نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حتما باید برید بهزیستی و اگر پدرتان در آمد دارد دادخواست نفقه بدهید